Skip to main content
search
0

Només treballeu amb pedòfils abstinents? Què és el pedòfil abstinent?

ÂngelBlau dirigeix les seves actuacions, a persones que han patit abús sexual infantil, i a persones que presenten pedofília.
L’objectiu principal de l’associació és la prevenció de l’abús sexual infantil, i el tractament a persones que han estat víctimes d’abús sexual infantil.

ÂngelBlau vol divulgar aspectes claus com la diferenciació entre pedòfil i pederasta

A través d’ÂngelBlau volem divulgar aspectes claus com la diferenciació entre pedòfil i pederasta, i potenciar la desvictimització i empoderar a les persones que han patit ASI.

ÂngelBlau neix de l’impuls

ÂngelBlau neix de l’impuls d’una persona que va patir abusos sexuals en la seva infància, i va participar, en diverses ocasions, en el “Grup de paraules” d’Ângel Blau França.

Què és el pedòfil abstinent?

En relació a la pedofília, el pedòfil abstinent és aquell que sent atracció cap a nens/es, i/o adolescents, però mai ha abusat de cap menor. Aquesta seria la definició més purista, ja que s’exclouen a aquells pedòfils que sí han fet ús de material d’explotació sexual infantil.

Ens dirigim a aquests pedòfils abstinents

Des d’ÂngelBlau, ens dirigim a aquests pedòfils abstinents, aquells que reconeixen la seva atracció cap als/les menors, i la viuen amb por, angoixa, vergonya, i mai han parlat d’ella amb ningú.
I si no ho fan, la probabilitat d’actuar i passar a l’acció és alta, ja que les emocions com la tristesa, sentir-se sols, aïllar-se de la resta perquè se senten un monstre, conformen el context més idoni per tenir més probabilitat de cometre abusos sexuals.

Un pedòfil no té per què esdevenir pederasta

També ens dirigim a pedòfils, que ja serien considerats pederastes, que han comès delictes relacionats amb el material d’explotació sexual infantil, i/o grooming, i a persones que han comès abús sexual infantil (també els consideraríem pederastes), i que no volen tornar a fer-ho.