Cartes a la meva Sexualitat

Sexualitats robades reconstruïdes

Uneix-te a nosaltres per compartir la teva història i ser part d'una obra que construeix camins cap a la resiliència i l'amor propi

Benvinguts/des al projecte literari «Cartes a la meva sexualitat», una col·lecció de relats valents i commovedors que aborda els efectes dels abusos sexuals infantils en al sexualitat.

A través d’aquest llibre, aspirem a donar veu a aquells/es que han viscut aquesta dura realitat, compartir les seves experiències i oferir una perspectiva d’esperança i superació.

«Cartes a la meva sexualitat» té com a objectiu principal sensibilitzar i donar visibilitat als efectes dels abusos sexuals en la salut sexual i reproductiva. Mitjançant testimonis reals, aquest llibre busca desestigmatitzar aquest tema tabú i proporcionar un recurs per a aquells/es que pateixen en silenci. A més, tots els beneficis generats per les vendes del llibre seran destinats íntegrament a La Marató, una iniciativa que recolza la salut sexual i reproductiva.

Com participar a: "Cartes a la meva Sexualitat"

Cartes a la meva sexualitat
Il·lustració de la Mireia Chacos

Et convidem a formar part d’aquest Projecte

El teu escrit pot tenir la longitud que consideris adequada; des d’una breu nota fins a una narrativa més extensa. L’essencial és que reflecteixi la teva experiència i el teu procés. 

Pots enviar el teu relat a cartes@angelblau.com abans del 29 de febrer

Recorda que el teu escrit pot ser redactat en qualsevol idioma, ja que volem donar veu a una diversitat d’experiències.

La teva participació pot ser un potent mitjà de connexió i suport per a altres persones que han viscut situacions similars.

Participació en l’Anonimat:

Comprenden que compartir una experiència tan íntima pot ser un pas difícil. Per tant, donem l’opció de contribuir de manera totalment anònima. Si desitges mantenir la teva identitat confidencial, indica clarament al enviar el teu correu electrònic si prefereixes que el teu nom no sigui revelat en el llibre.


Respectem la importància de preservar la privadesa i garantim que es prenguin totes les mesures necessàries per mantenir l’anonimat dels participants que ho sol·licitin.

I com a  Professional…

Experts en el camp de l’abordatge dels abusos sexuals en infants han col·laborat en aquest projecte per oferir la seva experiència, i donar informació útil i recursos pràctics.

Aquesta secció del llibre busca proporcionar suport i guia per a aquells que puguin necessitar-ho, tant les persones que han patit abusos sexuals infantils com les famílies.

Data Límit per la Participació:

Per assegurar que tots els relats siguin considerats per la publicació final, la data límit per l’enviament de contribucions és el 29 de febrer a cartes@angelblau.com

 

Això garanteix que el llibre estigui llest per a la distribució i venda durant la celebració de Sant Jordi.

Agraïm profundament la teva contribució i suport a aquesta iniciativa que té l’objectiu de difondre llum en les ombres del passat i inspirar un futur de resiliència i amor propi.

Formación online violencia sexual infantil Patricia Bosh

Tots els beneficis generats amb les vendes es destinaran íntegrament a la Marató d’enguany de TV3, que està dedicada a la «salut sexual i reproductiva».

Com Participar i Fer la Diferència

1. Assistiu a l'Esdeveniment

Contribució Escrita:
Animem aquelles persones que han viscut abusos sexuals a compartir les seves experiències de superació i sanació.

PARTICIPAR

2. Adquiriu el Llibre en Preventa

Podeu adquirir :
«Cartes a la meva Sexualitat» per només 18€ en prevenda.
Cada compra contribuirà directament a la Marató d’enguany

FER DONATIU

3. Fes una Donació Directa

Contribució addicional:
Podeu fer una donació directa per donar suport a la causa. Cada euro compta i fa una diferència.

Bizum al 07126

Amb «Cartes a la meva Sexualitat», no només compartim històries de superació, sinó que també col·laborem amb una causa importan.

Gràcies per unir-vos a nosaltres en aquest viatge cap a la comprensió, la sanació i l’acceptació.

Junts, fem la diferència.

Aquí tens més informació del que hi trobarem en el llibre:

La Sexualitat com a Camí de Sanació: Reconstruint Després del Trauma

La infància, essent una etapa de descobriments, innocència i aprenentatge, lamentablement, per al voltant del 20% de les persones, es veu entalada  per l’ombra de les agressions sexuals.

Aquestes experiències traumàtiques sovint deixen ferides profundes i complexes, deixant una empremta indeleble en la relació de la persona amb la seva pròpia sexualitat.

Aquí és on comença un viatge essencial i desafiador cap a la recuperació.

Un Camí d'Experiències

En la nostra feina per comprendre la transcendència de la sexualitat en el procés de recuperació després d’una agressió sexual a la infància, ens hem submergit en relats personals plens de coratge, resiliència i moments difícils de travessar.

El nostre nou projecte es diu «Cartes a la meva Sexualitat: sexualitats robades re-construïdes«, i en ell es narren relats que parlen de camins de superació, autodescobriment i esperança.

Aquestes cartes són testimonis son sobretot  de valentia i esperança.

Persones que s’han enfrontat cara a cara amb una sexualitat maltractada i que de manera altruista comparteixen les seves experiències íntimes i profundes sobre com han navegat a través del trauma per redescobrir i reconciliar-se amb la seva pròpia sexualitat.

Han enfrontat el dolor, desafiant els límits i han trobat, o estan trobant, una nova relació amb la seva identitat sexual.

Contribucions Professionals

L’acompanyament professional és una part del complex procés de sanació.

En aquest viatge cap a la reconstrucció, l’aportació de professionals és inestimable, però també és just reconèixer que el procés en ocasions esdevé íntim i solitari.

El llibre preté que professionals experts/es en el trauma,  ofereix una visió clara de com l’abús i violació pot impactar la sexualitat.

Tots/es són professionals que han aportat i aportan estratègies, eines i un espai segur per a la reconstrucció de la relació amb el cos, el plaer i les relacions íntimes.

La Importància de la Sanació Sexual

Guarir la sexualitat després del trauma és un procés complex que implica la reconstrucció de la confiança, la reavaluació de creences limitants i el foment d’una sexualitat saludable, autèntica i connectada.

En oferir un suport integral que abasta l’emocional, psicològic i corporal, podem guiar a aquestes persones cap a una reconciliació amb la seva sexualitat de manera que sigui saludable i empoderadora i sempre, sempre, respectant els seus temps.

Reconèixer la importància de la sexualitat com un aspecte fonamental de la vida és essencial, i abordar-ho amb compassió i sensibilitat és clau en aquest procés de sanació.

Una Abraçada a l'Autenticitat

La sanació sexual va més enllà de la mera recuperació; és una abraçada a l’autenticitat.

Es tracta de trobar una veu nova enmig del silenci imposat pel trauma, una veu que celebra la pròpia identitat sexual sense por ni vergonya.

«Cartes a la meva Sexualitat» no només busca compartir històries de superació, sinó també destil·lar l’essència de l’autenticitat.

A través d’aquestes narratives íntimes, ens acostem a la comprensió de la complexitat i la bellesa de la diversitat sexual, reconeixent que cada persona té el seu propi camí cap a la sanació i tots són vàlids.

La Promesa d'un Demà

Amb «Cartes a la meva Sexualitat» estem sembrant llavors perquè aquelles persones que ho necessitin trobin entre els testimonis la calma i l’empenta que de vegades necessiten.

Aquest llibre no només és un testimoni de resiliència, sinó també una promesa que la sanació és possible.

Cada carta és un recordatori que la sanació no és lineal, però amb suport, comprensió i esforç, es pot aconseguir un sentit renovat de plenitud i connexió amb la pròpia sexualitat.

El camí cap a la sanació de la sexualitat després del trauma no té un final definit. És un compromís continu, una trajectòria d’autodescobriment i creixement.

A través de la teràpia, el suport del grup d’iguals i el cura personal, s’obre la porta a un viatge de transformació gradual i significatiu.

La Visió d'un Món Més Compassiu

«Cartes a la meva Sexualitat» és més que un llibre; és una visió d’un món on la compassió i la comprensió són la base per a la sanació i l’acceptació. És una crida a l’acció.

Tens dubtes, vols contactar amb noslatres?

Omple aquest formulari i et responem en breu

També en pots trucar al 93 642 53 81
Presentació Cartes (#15)