Cartes a la meva Sexualitat

Sexualitats robades reconstruïdes

Aquest llibre dona veu a aquells/es que hem viscut aquesta dura realitat, compartint les nostres experiències per oferir una perspectiva d’esperança i superació.

Benvingut/da a la nostra obra literària, on donem veu a aquelles persones que han viscut aquesta dura realitat.
Amb aquest llibre aspirem a desestigmatitzar un tema tabú i oferir suport a qui pateix en silenci.
Cartes a la meva sexualitat
Il·lustració de la Mireia Chacos

Objectius del Llibre

Un Missatge de Resiliència i Solidaritat:

L’Associació ÂngelBlau ha creat un marc per a la resiliència, on testimonis valents s’han aixecat contra l’ombra de l’abús, teixint un relat de coratge i superació. Aquestes històries revelen les profunditats del trauma i destaquen la força interna de les persones per superar els desafiaments.

compra el llibre

Entre tots/es construïm camins cap a la resiliència i l'amor propi

Fes una Donació Directa:

Si desitges fer una contribució addicional, pots fer una donació directa
A través de Bizum al 07126.

Cada euro compta i marca una diferència.

1. El Contingut del Llibre

Experiències de Superació: Les històries de coratge i resiliència esdevenen un far d’esperança per a altres supervivents.

2. Contribucions Professionals:

Experts en abusos sexuals infantils han col·laborat per oferir la seva experiència

3. Camí de Sanació:

El llibre crea un espai de diàleg significatiu sobre la intersecció entre trauma, sexualitat i sanació.

COMPRAR LLIBRE

Gràcies per Unir-te a Nosaltres

«Cartes a la meva Sexualitat» és més que un llibre; és un testimoni col·lectiu de resiliència, una oda a la força de la voluntat humana. En aquest viatge cap a la comprensió, la sanació i l’acceptació, cada paraula escrita és un pas més cap a la llum. Junts, com a comunitat, estem fent la diferència, trencant l’ombra de l’abús i obrint camins cap a una sexualitat plena i lliure.

Volem expressar la nostra més profunda gratitud a tots els qui van ser a la presentació del projecte «Cartes a la meva Sexualitat». La vostra presència va il·luminar la sala amb un caliu especial, creant un espai de suport i solidaritat que no oblidarem mai.

A més, volem agrair de tot cor a aquelles persones generoses que ja han fet la seva donació. La vostra contribució no només representa un acte de generositat sinó també un compromís amb la causa de la Marató de TV3 dedicada a la salut sexual i reproductiva. Cada euro és un pas més cap a la creació d’un futur on la prevenció de l’abús i la promoció de la salut sexual siguin prioritats.

cartes a la meva sexualitat

A aquells/es que ens han fet arribar els seus testimonis, volem expressar el nostre sincer agraïment. Compartir les vostres experiències no només requereix coratge, sinó que també és un regal que enriqueix la nostra col·lectivitat.

Les vostres veus són un record constant de la força humana i la capacitat de transformació. Cada paraula escrita contribueix al teixit dels relats de superació, formant una xarxa de suport que pot inspirar i guiar altres en el seu propi camí cap a la sanació.

A tots vosaltres, la nostra comunitat, els que han assistit, donat suport i compartit les seves experiències, us donem les gràcies de tot cor. Junts, amb cada pas que fem, estem creant un impacte real i durador.

Aquí tens més informació del que hi trobarem en el llibre:

Què és "Cartes a la meva Sexualitat"?

«Cartes a la meva Sexualitat» és un llibre que recull testimonis valents i commovedors de persones que han patit abusos sexuals infantils. Aquestes històries aborden els efectes dels abusos en la sexualitat i ofereixen un missatge d’esperança i superació.

On puc comprar el llibre?

Pots comprar «Cartes a la meva Sexualitat» a través de la nostra pàgina web, a les principals llibreries i en línia a través de plataformes de venda de llibres com Amazon i altres llibreries digitals.

A qui va destinat aquest llibre?

Aquest llibre està destinat a qualsevol persona interessada en entendre millor els efectes dels abusos sexuals infantils en la sexualitat, així com a aquells que busquen històries de superació i resiliència. També és un recurs valuós per a professionals de la salut, educadors, familiars i amics de víctimes que vulguin oferir suport.

On van destinats els beneficis de les vendes del llibre?

Els beneficis generats per les vendes del llibre es van destinar íntegrament a La Marató de TV3, una iniciativa dedicada a la salut sexual i reproductiva.

Què conté el llibre?

El llibre conté històries de superació, contribucions professionals sobre la temàtica dels abusos sexuals infantils i recursos pràctics per a les persones que necessiten suport. També ofereix un espai per al diàleg significatiu sobre la intersecció entre trauma, sexualitat i sanació.

Hi haurà tallers relacionats amb el llibre?

Sí, estem planejant fer diversos tallers relacionats amb «Cartes a la meva Sexualitat». Aquests tallers se centraran en la importància de la narrativa en el procés de sanació, oferint un espai segur per a compartir experiències i reflexionar sobre el camí de la recuperació. A través de sessions guiades per professionals, els participants podran explorar temes com la resiliència, l’autoestima i la reconstrucció de la identitat sexual després del trauma. A més, es proporcionaran eines pràctiques per ajudar en el procés de sanació personal i comunitària.

Com puc contactar amb l'Associació ngelBlau?

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@angelblau.com o trucant al ,……………… Estarem encantats de respondre a qualsevol pregunta o dubte que tinguis.

Tens dubtes, vols contactar amb noslatres?

Omple aquest formulari i et responem en breu

També en pots trucar al 93 642 53 81
Presentació Cartes (#15)